Behandelwijze

GOUDSBLOEM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De homeopathie gaat uit van de hele mens, en geen mens is gelijk. Een behandeling wordt specifiek op u als persoon afgestemd.

Kennismakingsgesprek

Wilt u weten of homeopathie iets voor u kan betekenen? Dan kunt u een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Hierin krijgt u de gelegenheid kort uw klachten te vertellen en vragen te stellen. Daarnaast zal ik u globaal uitleggen hoe voor u de behandeling er uit zou kunnen zien.

Eerste consult

Het eerste consult is een uitgebreid gesprek van één tot anderhalf uur. We bespreken o.a. de klachten waarmee u komt, uw levensgeschiedenis, persoonlijkheid en aanvullende zaken die van invloed zijn op uw gezondheid. Met behulp van dit gesprek wordt een beeld van u verkregen en op basis daarvan kan bepaald worden welke homeopathische middelen het beste bij u passen.

Vervolgconsult

Na drie tot zes weken komt u voor een vervolgconsult. Bij acute ziekten is het tweede consult eerder. We bespreken hoe het met u, uw klachten en energie gaat en bekijken wat er is veranderd. Hoeveel consulten u nodig heeft hangt af van de duur van uw klachten en van uw reactie op het voorgeschreven middel.

Gratis Kennismakingsgesprek aanvragen